Yahoo messenger not showing typed messages!
Menu

digit

 

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Yahoo messenger not showing typed messages!

  1. #1
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default Yahoo messenger not showing typed messages!

    Hi friends!

    I have got this problem now. My yahoo messenger is behaving oddly. While chatting it fails to show the typed messages in the chat window both sent and received.

    Virus scan did not find any virus. I uninstalled yahoo messenger , deleted all related keys from registry and reinstalled it again but the problem is persisting.

    The only abnormal thing i can find in my system is, there is one temp file in the temp folder of local settings which i am not able to delete. This is this file- ~DF3AA9.tmp. While deleting it says " the file is already in use". I tried to remove with "deletedr" and "cccleaner" but unsuccesful.

    Is this the cause of my yahoo messenger's misbehaviour?

    Please help.
    Popular Gadget Deals
    Tamilvendan

  2. #2
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    Hi friends! Its been five days since i posted this query. No reply so far!

    Hello computer geeks!

    Help me please!

    One of my friends had similar problem and nothing worked for him. He had to reinstall his OS to rectify this problem. I dont want to reinstall the OS.

    Please help me!
    Tamilvendan

  3. #3
    da' Ťurntable ruleth techno_funky's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Mumbai
    Posts
    843

    Default

    i too had this problem
    installed Java for windows
    and it worked
    you too try installing java for windows
    from here
    http://www.java.com/en/download/manual.jsp
    | Dell Studio 15 | iPod Touch 16GB (Stolen) | iPod Video 5.5G 30GB | Sony Ericsson W910i |
    | Sennheiser PX 100 | Sennheiser HD 202 |Creative EP630 | Altec Lansing ATP 3 |

  4. #4
    In The Zone KoRn's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Delhi's Belly
    Posts
    378

    Default

    Yup java will help solve dis big prob all da best yall
    <<<*Liv3 F@sT Di3 FuN*>>>
    <<H3@dB@nging My W@Y ThRoUGh LiF3>>

  5. #5
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    Ditto was the problem with me. I already had java n everything. I unistalled yahoo messenger. Deleted every folder called yahoo from my hard disk ( before backing up the profiles folder for archive ) used registry cleaner twice to delete yahoo entries. Reinstalled messy and it worked. I highly recomment you deleting all the yahoo related folders too.

  6. #6
    Microsoft MVP Vishal Gupta's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    AskVG.com
    Posts
    5,173

    Default

    Once I too faced this problem and what I did, I gave following command:

    regsvr32 %windir%\system32\Macromed\Flash\flash.ocx

    and the problem was solved!

    So I think that the problem is related to flash...
    Blog: [URL="http://www.AskVG.com/"]http://www.AskVG.com/[/URL]

  7. #7
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    wow plz try what vishal said and let us know..cos that wud b one short cut

  8. #8
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    No. Nothing has worked.


    I installed java. I removed all yahoo related files and renistalled YM. I tried what vishal has suggested.

    Nopes. Nothing seems to work.

    There are some other problems i dont know if they are related.

    When i open yahoo mail through internet explorer the buttons( compose, delete, reply, etc) in the mail box are not working. But they are working if i use Mozilla or anyother browser.

    The "search" application is not working in the windows. Whenever i click the serch option , on the left panel the puppy comes and sits and nothing else happens. no window to type anything.

    Any more suggestions?

    I did restart after making the said corrections.
    Tamilvendan

  9. #9
    Microsoft MVP Vishal Gupta's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    AskVG.com
    Posts
    5,173

    Default

    Seems some other problem not only in Yahoo!

    Try to repair ur Windows...
    Blog: [URL="http://www.AskVG.com/"]http://www.AskVG.com/[/URL]

  10. #10
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    I was almost certain that the issue will get resolved by deleting all the files and all but there are always exceptions. Search not working, eeewwwwkkkk pisses me off, repair dint work for me when i tried. You may give sfc a shot but am pretty sure it wont work. So go ahead with ur bootable cd and repair windows.

Similar Threads

  1. Showing Unknown Warning messages
    By ashis_lakra in forum Software Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2008, 09:29 AM
  2. Yahoo censoring status messages?
    By kalpik in forum Random News
    Replies: 6
    Last Post: 29-12-2007, 11:47 AM
  3. Replies: 22
    Last Post: 05-11-2007, 02:09 PM
  4. Yahoo! IM offline messages
    By godsownman in forum QnA (read only)
    Replies: 10
    Last Post: 02-11-2005, 10:03 PM
  5. Yahoo! messenger 7 opens Yahoo! folder on clicking on a link
    By Vishal Gupta in forum QnA (read only)
    Replies: 5
    Last Post: 21-10-2005, 03:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •