Yahoo messenger not showing typed messages!
Menu

digit

 

Results 1 to 26 of 26

Thread: Yahoo messenger not showing typed messages!

  1. #1
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default Yahoo messenger not showing typed messages!

    Hi friends!

    I have got this problem now. My yahoo messenger is behaving oddly. While chatting it fails to show the typed messages in the chat window both sent and received.

    Virus scan did not find any virus. I uninstalled yahoo messenger , deleted all related keys from registry and reinstalled it again but the problem is persisting.

    The only abnormal thing i can find in my system is, there is one temp file in the temp folder of local settings which i am not able to delete. This is this file- ~DF3AA9.tmp. While deleting it says " the file is already in use". I tried to remove with "deletedr" and "cccleaner" but unsuccesful.

    Is this the cause of my yahoo messenger's misbehaviour?

    Please help.
    Popular Gadget Deals
    Tamilvendan

  2. #2
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    Hi friends! Its been five days since i posted this query. No reply so far!

    Hello computer geeks!

    Help me please!

    One of my friends had similar problem and nothing worked for him. He had to reinstall his OS to rectify this problem. I dont want to reinstall the OS.

    Please help me!
    Tamilvendan

  3. #3
    da' Ťurntable ruleth techno_funky's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Mumbai
    Posts
    843

    Default

    i too had this problem
    installed Java for windows
    and it worked
    you too try installing java for windows
    from here
    http://www.java.com/en/download/manual.jsp
    | Dell Studio 15 | iPod Touch 16GB (Stolen) | iPod Video 5.5G 30GB | Sony Ericsson W910i |
    | Sennheiser PX 100 | Sennheiser HD 202 |Creative EP630 | Altec Lansing ATP 3 |

  4. #4
    In The Zone KoRn's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Delhi's Belly
    Posts
    378

    Default

    Yup java will help solve dis big prob all da best yall
    <<<*Liv3 F@sT Di3 FuN*>>>
    <<H3@dB@nging My W@Y ThRoUGh LiF3>>

  5. #5
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    Ditto was the problem with me. I already had java n everything. I unistalled yahoo messenger. Deleted every folder called yahoo from my hard disk ( before backing up the profiles folder for archive ) used registry cleaner twice to delete yahoo entries. Reinstalled messy and it worked. I highly recomment you deleting all the yahoo related folders too.

  6. #6
    Microsoft MVP Vishal Gupta's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    AskVG.com
    Posts
    5,173

    Default

    Once I too faced this problem and what I did, I gave following command:

    regsvr32 %windir%\system32\Macromed\Flash\flash.ocx

    and the problem was solved!

    So I think that the problem is related to flash...
    Blog: [URL="http://www.AskVG.com/"]http://www.AskVG.com/[/URL]

  7. #7
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    wow plz try what vishal said and let us know..cos that wud b one short cut

  8. #8
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    No. Nothing has worked.


    I installed java. I removed all yahoo related files and renistalled YM. I tried what vishal has suggested.

    Nopes. Nothing seems to work.

    There are some other problems i dont know if they are related.

    When i open yahoo mail through internet explorer the buttons( compose, delete, reply, etc) in the mail box are not working. But they are working if i use Mozilla or anyother browser.

    The "search" application is not working in the windows. Whenever i click the serch option , on the left panel the puppy comes and sits and nothing else happens. no window to type anything.

    Any more suggestions?

    I did restart after making the said corrections.
    Tamilvendan

  9. #9
    Microsoft MVP Vishal Gupta's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    AskVG.com
    Posts
    5,173

    Default

    Seems some other problem not only in Yahoo!

    Try to repair ur Windows...
    Blog: [URL="http://www.AskVG.com/"]http://www.AskVG.com/[/URL]

  10. #10
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    I was almost certain that the issue will get resolved by deleting all the files and all but there are always exceptions. Search not working, eeewwwwkkkk pisses me off, repair dint work for me when i tried. You may give sfc a shot but am pretty sure it wont work. So go ahead with ur bootable cd and repair windows.

  11. #11
    Microsoft MVP Vishal Gupta's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    AskVG.com
    Posts
    5,173

    Default

    Quote Originally Posted by tamilvendan
    When i open yahoo mail through internet explorer the buttons( compose, delete, reply, etc) in the mail box are not working. But they are working if i use Mozilla or anyother browser.
    In Internet Explorer, goto Tool -> Internet Options, then in Advanced tab make sure that both checkboxes for JAVA (I forgot the option names) in JAVA section r selected, i.e., enabled!

    Quote Originally Posted by tamilvendan
    The "search" application is not working in the windows. Whenever i click the serch option , on the left panel the puppy comes and sits and nothing else happens. no window to type anything.
    Goto %systemroot%\inf folder and right-click on srchasst.inf file and select Install.
    Blog: [URL="http://www.AskVG.com/"]http://www.AskVG.com/[/URL]

  12. #12
    Right Off the Assembly Line
    Join Date
    May 2005
    Location
    127.0.0.1
    Posts
    26

    Default

    I too faced this prob sometime back. I tried uninstalling and then reinstalling latest version etc but nothing worked.

    Later when I upgraded my XP prof with WinXP prof SP2, the same yahoo thich was not displaying text before started behaving as nothing was ever wrong with it.

    So in a nutshell, it sems more like a windows prob than some yahoo bug.

  13. #13
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    I will try to repair my windows. When I try to repair with the xp cd i am having it says this is older version than the existing one.

    I might have to reinstall the os.

    Vishal, installing srchasst.inf file did not work.
    And java is already enabled in IE.
    Tamilvendan

  14. #14
    Microsoft MVP Vishal Gupta's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    AskVG.com
    Posts
    5,173

    Default

    Okie!
    Following is the final solution:

    Open dos prompt and give following commands one by one:

    Code:
    regsvr32 Shdocvw.dll
    regsvr32 Shell32.dll
    regsvr32 Oleaut32.dll
    regsvr32 Actxprxy.dll
    regsvr32 Mshtml.dll
    regsvr32 Urlmon.dll
    regsvr32 Msjava.dll
    regsvr32 Browseui.dll
    It should solve the problem...
    Blog: [URL="http://www.AskVG.com/"]http://www.AskVG.com/[/URL]

  15. #15
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    Hi Vishal!

    I did as you suggested. Everything succeded except Msjava.dll. It said the specified module could not be found.

    Got any hint?
    Tamilvendan

  16. #16
    Microsoft MVP Vishal Gupta's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    AskVG.com
    Posts
    5,173

    Default

    Okie!

    But u didnt tell whether the problem solved or not?

    I think at least the Search window problem should be solved after applying it!
    Blog: [URL="http://www.AskVG.com/"]http://www.AskVG.com/[/URL]

  17. #17
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    yups is the prob solved?

  18. #18
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    No the problem is not solved. Still the search window is not working and yahoo messenger is not displaying text.
    Tamilvendan

  19. #19
    Karthiksn kato's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Chennai
    Posts
    422

    Default

    If it says Msjava.ddl not there then i guess some file needed for java is not there try to reinstall ur OS thats the only option now i believe
    "Walking the Path of Heaven, The Ruler of All."

  20. #20
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    Quote Originally Posted by tamilvendan
    No the problem is not solved. Still the search window is not working and yahoo messenger is not displaying text.
    How about giving a go and installing yahoo messy 6? that was the last stable version of yahoo

  21. #21
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    I installed YM 6 but the same problem persists. I tried with all versions but no result.

    It will take a while for me to reinstall the OS as i dont want to lose many data.

    BTW, how to preserve the IE favourites if i am going to reinstall the OS?
    Tamilvendan

  22. #22
    Right Off the Assembly Line
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    "Now At UR Monitor !!!
    Posts
    7

    Default

    hello just check the font color !!!!!

    may be that can be a problem !!!!!
    [img]http://img78.imageshack.us/img78/2920/bluebar9et.gif[/img]
    Regards ,
    Muthusrinivasan
    [img]http://img229.imageshack.us/img229/3883/20fl.gif[/img]
    [img]http://img78.imageshack.us/img78/2920/bluebar9et.gif[/img]

  23. #23
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    Quote Originally Posted by tamilvendan
    I installed YM 6 but the same problem persists. I tried with all versions but no result.

    It will take a while for me to reinstall the OS as i dont want to lose many data.

    BTW, how to preserve the IE favourites if i am going to reinstall the OS?
    start>run>favorites..copy and save them to some other location.

  24. #24
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    Hi friends!

    I just did an upgrading installation of my winxp OS and to my surprise all problems have been solved.

    Now YM is displaying texts, search window is working and the buttons in the yahoo mail box are working.

    So I think one common file of all these things was missing.

    Thanks guys for your inputs.

    Hi virus! I couldn't understand you. I should 'run" what command for favourites?
    Tamilvendan

  25. #25
    Alpha Geek __Virus__'s Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hyderabad
    Posts
    560

    Default

    favorites << is the command u type in "run" box

  26. #26
    Apprentice
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    chennai
    Posts
    55

    Default

    Thanks.

    I had typed "favourites" in run command and it didn't work. Now 'favorites' is working.
    Tamilvendan

Similar Threads

  1. Showing Unknown Warning messages
    By ashis_lakra in forum Software Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 12-11-2008, 09:29 AM
  2. Yahoo censoring status messages?
    By kalpik in forum Random News
    Replies: 6
    Last Post: 29-12-2007, 11:47 AM
  3. Replies: 22
    Last Post: 05-11-2007, 02:09 PM
  4. Yahoo! IM offline messages
    By godsownman in forum QnA (read only)
    Replies: 10
    Last Post: 02-11-2005, 10:03 PM
  5. Yahoo! messenger 7 opens Yahoo! folder on clicking on a link
    By Vishal Gupta in forum QnA (read only)
    Replies: 5
    Last Post: 21-10-2005, 03:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •