How to connect Airtel DTH with computer?
Menu

digit

 

Results 1 to 4 of 4

Thread: How to connect Airtel DTH with computer?

  1. #1
    Right Off the Assembly Line
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    India
    Posts
    46

    Default How to connect Airtel DTH with computer?

    Hi,

    I have a XFX GeForce 9600 GT PCIe CARD and a samsung LCD monitor of max resolution 1680*1050 @60 Hz.

    I recently bought Airtel DTH. Can I hook the set top box( satellite receiver) to my computer to record TV programs with my existing setup. I yes how? Does the 9600 GT have tv tuner capabilities?

    Do I need a seperate TV Tuner Card?

  2. #2
    15.0 GHz VarDOS's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Beside A Road
    Posts
    923

    Default Re: How to connect Airtel DTH with computer?

    to record TV programs u need a TV Tuner card, u r existing setup will not work
    PC(Intel Core2 Duo E4500 2.2GHz + Intel D946GZis + Dynet 2GB + 1GB DDR2 + 500GB WD Caviar + 250GB WD My Passport)

    iPod Touch 4th Generation - 64GB :D

  3. #3
    Bond, Desi Bond! desiibond's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Bangalore
    Posts
    9,929

    Default Re: How to connect Airtel DTH with computer?

    @ironcross77, get a good TV Tuner card. I have en el cheapo Tech-Com model but the video quality is very bad. Go for something like Winfast Palmtop TV (usb tunercard). It should cost around 2.5k but is worth every rupee.

    anyways, if you can wait I get use my friend's palmtop TV card on my 144x900 reso monitor and let you know how the quality is (can do that on saturday).
    Samsung Galaxy S3 running cm10.1 nightly, Samsung Omnia W, Thinkpad T430 (Core i5, 8GB RAM, 160GB SSD, 14" 1600x900,9cell battery). Desktop: AMD Athlon X2 7750 BE, 4GB DDR2, 1TB HDD, 2600XT, 19" LCD

  4. #4
    Broken In
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    patila
    Posts
    158

    Default Re: How to connect Airtel DTH with computer?

    buy internal tv tuner card ,which is under 1k for low quality or go for hauppauge for high quality
    MasalaStation.com

Similar Threads

  1. Connect Airtel net
    By rohitshubham in forum Broadband and DTH
    Replies: 4
    Last Post: 24-10-2011, 11:56 PM
  2. Unable to connect Airtel MO from PC
    By PcEnthu in forum Broadband and DTH
    Replies: 4
    Last Post: 24-07-2008, 02:02 PM
  3. How to connect 2 computer to Airtel Broadband
    By gxsaurav in forum Hardware Q&A
    Replies: 14
    Last Post: 13-07-2008, 10:45 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 02-10-2007, 08:54 PM
  5. how to connect to internet using LG C2500 with airtel gprs
    By vikasssh in forum Mobiles and Tablets
    Replies: 1
    Last Post: 05-02-2007, 12:03 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •