Will this game run on this configuration? - Page 3
Menu

digit

 

Page 3 of 280 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 23 53 103 ... LastLast
Results 21 to 30 of 2799

Thread: Will this game run on this configuration?

  1. #21
    In The Zone kunwar's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Hissar (Haryana)
    Posts
    269

    Default i tried it

    Quote Originally Posted by tarey_g
    to bypass the hw t&l use 3danalyze
    nothing happens
    how can a software make a game work??????????????
    i used it on about 8 games.
    u DUDES r making us FOOLS

    Quote Originally Posted by GameAddict
    Hi,

    Anybody tried Constantine on 845GL? Please let me know!

    GA
    WHAT IS "CONSTANTINE??????????????????????????????????

    I CHECKED on intel website.
    MP2 will work Smoothlyyyyyyyyyyyyyy.
    ya, hl2 and d3 will work but NOT smoothly.
    i own 845.
    Who ELSE can know BETTER than me?

    Quote Originally Posted by ctrl_alt_del
    PoP:WW will run doesnt means that the same config will be able to run PoP:SOT...atleast thats what has happened with me and many of my pals. WW runs fine but SoT wont go beyond the splash screen.
    I think that it was abnormal due 2 NO support of PS 2.0.
    MGS2 WILL not work

  2. #22
    A Year Closer To Heaven ctrl_alt_del's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bangalore
    Posts
    1,369

    Default

    u DUDES r making us FOOLS
    Think before you post....if you don't the advice of the people here, better not to ask for any.

    WHAT IS "CONSTANTINE??????????????????????????????????
    It's a movie starring Keanu Reeves and has a game by the same name.
    The ANGRY Pixel proudly announces the launch of India's first ever launch center for a game, The ANGRY Pixel - Milestone Interactive Street Fighter 4 Launch Center

  3. #23
    Wise Old Owl enoonmai's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Parked diagonally in a parallel universe
    Posts
    1,300

    Default

    First of all, use the Edit button to edit your post if yours happens to be the last post instead of posting 6 posts in a row. I have merged all of your posts into a single one for sake of clarity.

    First of all, no one is attempting to "fool" you. Please refrain from such comments especially when someone is trying to help the others. As for 3DA, you have to understand that its not a one-stop solution for running games that require TnL support. While some games are flexibly coded, others explicitly require you to posess H/W TnL for them to work. I have personally seen PoP:SoT running on a GeForce 4 MX 440-SE at a friend's place. You have to learn to fiddle with the settings and tweak a lot before you can get it to run. Of course, it will throw up a thousand warnings and glitches before it runs, but it will eventually, if you know what you are doing. The best place to get your query answered is at the 3DA forums themselves.

    As for "Constantine", its the game based on the Keanu Reeves/Rachel Weisz movie based on the DC Comic. Use GameSpot for more information on the game.

    Max Payne 2 will indeed run on the 845GL as the others have pointed out, and the Intel Game Compatibility Support lists all games supported on a particular chipset, so that should be one of the things to check out before you buy the game, considering how costly the game is. The generally accepted notion is that the minimum system requirements are to be taken with a pinch of salt, while the game may run, it would be an awful experience actually trying to play it. While an older SiS chipset may run Max Payne 1, actually playing it is a nightmare.
    Face it, kid! Provoking a reaction isn't the same thing as saying something significant - Calvin
    A64 3000+@2.4G/Asus A8V-DLX/1G DDR400/BBA X800 XT PE/320G HGST SATA2
    Playing FEAR XP/LSW2

  4. #24
    Right Off the Assembly Line
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    15

    Default

    i had played pop sot on my old 845GL chipset n it worked perfectly fine.. All i did was tick the emulate pixel shader caps and HW Tnl caps options. pop sot worked fine... Its funny that pop sot require hw tnl AND pixel shader support to work whereas POP WW doesnt need either of these.
    Honesty is my middle name

  5. #25
    In The Zone GameAddict's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Hyderabad
    Posts
    265

    Default 3DA Tips?

    @LordZeus: Thanks for pointing out what to do in 3DA to make PoP:SoT run. Saved my time!

    Can anybody point me to the 3 DA Forums? Googling is not helping! Would like to see if Constantine can be made to run.

    Bye!

    GA

  6. #26
    Wise Old Owl enoonmai's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Parked diagonally in a parallel universe
    Posts
    1,300

    Default

    You can discuss your games with 3DA here.

  7. #27
    Alpha Geek vysakh's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Old trafford
    Posts
    860

    Default

    config
    P4 2.0GHz
    845 GL mobo
    onboard grafix
    384 MB RAM


    which games will work ?
    driver 3
    UT 2004
    SIMS 2
    Splinter cell (all)
    Incompatible message format

  8. #28
    Wise Old Owl
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bangalore
    Posts
    1,210

    Default

    Driver 3

    Minimum
    Operating System: Windows 98/2000/ME/XP
    Processor: Pentium PIII 800 MHz Processor or AMD Athlon
    Video Card: NVIDIA GeForceā„¢ or ATI Radeonā„¢ 7000 or higher
    CD-ROM: 4X or Faster
    RAM: 256 MB RAM

    I dont see a problem it might work. So give it a go.

    UT2004 will work in Software mode I think.

    SIM2

    If you have a T&L (info about what T&L is below) capable video card with at least 32 MB of video RAM (such as nvidia GeForce 2 or better or ATI Radeon 7000 or better) then you need at least:

    * 800 MHz processor
    * 256 MB RAM if Windows XP
    * 128 MB RAM if Windows 98, Windows ME, or Windows 2000
    * At least 3.5 gigs of free hard drive space

    If you have a non-T&L capable video card (such as TNT2, Intel, or Rage for example) then you need at least:

    * 2.0 GHz processor
    * 256 MB RAM if Windows XP
    * 128 MB RAM if Windows 98, Windows ME, or Windows 2000
    * At least 3.5 gigs of free hard drive space

    Recommened video cards (and the more video memory the better):

    * ATI Radeon 9800 Pro
    * Nvidia Geforce 4

    Splinter Cell wont work..needs Pixel Shaders.
    Life is all about Balance!

  9. #29
    A Year Closer To Heaven ctrl_alt_del's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Bangalore
    Posts
    1,369

    Default

    Splinter Cell worked on my SiS 650 on-board. Just needed to update the drivers to make it work.

    However Splinter Cell: Pandora Tomorrow didn't go beyond the loading screen. Curiously, Chaos Theory did work, but it was terrible to look at.
    The ANGRY Pixel proudly announces the launch of India's first ever launch center for a game, The ANGRY Pixel - Milestone Interactive Street Fighter 4 Launch Center

  10. #30
    Right Off the Assembly Line
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    7

    Default

    config
    P4 2.0GHz
    845 GL mobo
    onboard grafix
    384 MB RAM


    which games will work ?
    driver 3
    UT 2004
    SIMS 2
    Splinter cell (all)
    I have got almost the similar config except i have only 256mb ram.
    Sims 2 will work
    UT 2004 will work at lowest settings on small maps

Similar Threads

  1. Can this game run on this configuration?
    By Shashank Sharma in forum Gamerz
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2010, 04:22 PM
  2. will this game run on this configuration?
    By hskpunjabi in forum Gamerz
    Replies: 2
    Last Post: 18-11-2008, 08:47 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 06-11-2007, 03:05 PM
  4. configuration query for the godfather game.
    By avik_basu in forum Gamerz
    Replies: 2
    Last Post: 05-09-2007, 05:56 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: 15-07-2007, 01:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •