How to change language in NFS most wanted
Menu

digit

 

Results 1 to 5 of 5

Thread: How to change language in NFS most wanted

  1. #1
    Broken In
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    149

    Default How to change language in NFS most wanted

    I have the italian version !! , I dont get wat the hell the guys r talkin in the game .. can anyone tell me how to change the voice over to english.

    I downloaded some reg entry on the net , when i run it ....it says the registry is updated succesfully but i still get italian voice over ..


    Plz help !!
    Popular Gadget Deals
    Life sucks loosers dry,if u wanna f#@k with the eagles u have to learn to fly !!

  2. #2
    Commander in Chief QwertyManiac's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    6,656

    Default Re: How to change language in NFS most wanted

    Why dont you get it exchanged from the dealer ? Its weird of you to buy an Italian version really.
    Harsh J
    www.harshj.com

  3. #3
    ಠ_ಠ s18000rpm's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5,538

    Default Re: How to change language in NFS most wanted

    i think this tool-- "MW Hidden Options Beta 0.8" may help you. its worth a try.
    goto this site & scroll down a bit, you'll find it.
    http://www.nfs-planet.de/nfsmw_files.php?lang=eng
    Last edited by s18000rpm; 11-08-2006 at 05:45 PM.
    ★----------------------�----------------------★
    BF4 (SanW10), ETS2; Nexus 5, ASUS 520d
    ★----------------------�----------------------★

  4. #4
    gooby pls Third Eye's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Not very far from you
    Posts
    4,293

    Default Re: How to change language in NFS most wanted

    I don't think that you can able to change italian version to other(english) because it is not possible to convert itialian to other(english) in videos of nfsmw.
    :|

  5. #5
    ಠ_ಠ s18000rpm's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    5,538

    Default Re: How to change language in NFS most wanted

    here's a Language selector tool, i think this might be helpful...
    http://nfscars.net/file.php?do=info&...n=nfs9&id=6596
    ★----------------------�----------------------★
    BF4 (SanW10), ETS2; Nexus 5, ASUS 520d
    ★----------------------�----------------------★

Similar Threads

  1. how change language crysis2?
    By karthik subbaraman in forum Gamerz
    Replies: 10
    Last Post: 15-09-2011, 03:01 PM
  2. Change UI language to urdu
    By sanju_nlp81 in forum Mobiles and Tablets
    Replies: 3
    Last Post: 14-07-2010, 04:09 PM
  3. Help: Opera - Language change
    By Ganeshkumar in forum Software Q&A
    Replies: 2
    Last Post: 21-10-2008, 09:24 PM
  4. Change Language settings
    By ak24 in forum Software Q&A
    Replies: 1
    Last Post: 19-06-2008, 11:36 AM
  5. change language
    By amit2005 in forum Programming
    Replies: 1
    Last Post: 28-03-2007, 09:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •